iPhone 7 ще излезе в продажба на 16 септември

iPhone 7 ще излезе в продажба на 16 септемвриEvan Blass – обикновено е реномиран източник на информацията,  сега твърди, че през 2016 г. продажбите на iPhone ще започнат на 16 септември. Това е малко по-ранна дата от предишните поколения на Iphone, а и наистина не остава много време за обявяването. Ако Купертино иска да продължава да се придържа към своята традиция,  септември е добър период. Ако успее преди 16 септември, тогава логиката диктува събитията и обявяването ще се състои, като на 6 септември ще са  предварителните поръчки и щафетата ще е предадена на 9 септември.
 

 

    
7 iPhone в сравнение с iPhone 6s

Този график се усеща като прибързано втурване, може би е подтикнат от обявяването на  Samsung Note7, което също е изтеглено напред.

 

В друг странен обрат на събитията, различен източник на информация твърди, че е близо до китайската верига за доставки на Apple, назовава се с псевдонима "6SE" и можеда бъде намерен  на различни етикети и опаковки.
 

Това може да звучи като една нелепа идея, особено след като сме говорили за iPhone 7, 7 Plus и 7 Pro от толкова отсавна, но това твърдение също е логично.
Вече е съвсем ясно, че на следващия iPhone или iPhones ще донесе само лек редизайн на семейството и по-голяма производителност. Разбира се, има функцията на предполагаемата двойна камера, но това вероятно ще бъде ограничено до новия модел "Pro" или повторно дефинирания "Plus". Що се отнася до основния iPhone, може да има  повече от малко опресняване от основен ъпгрейд.

 

Това всъщност ще се вмести в доста добре със слуха за  хода на Cupertino спрямо тригодишния цикъл. И по този начин ще бъде пуснат псевдонима iPhone 7 за 2017 послучай 10-тата годишнина на Apple - едно, че типстърите вече предвиждат участието на нововъведения като цяло стъклено обграждане на корпуса и заграждение стъкло и от AMOLED дисплей по цялата повърхност.